Nem politizálok

varipet
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2023.03.02. 20:39

Nem politizálok

Hozzászólás Szerző: varipet »

Átlagos nyugdíjas vagyok, átlagos nyugdíjjal. Be kell osztanom, hogy elég legyen a következőig.
Nem politizálok. Ez a kormány dolga, meg is teszi. A 15% -os nyugdíjemeléssel már jóval elötte tele volt minden média. Örültem mikor megkaptam, még úgy is, hogy az élelmiszer árak állítólag 40% -al emelkedtek, az üzemanyagról és az energiaárakról nem is beszélek. Leginkább ezek érintik a korosztályomat. Közben kapok leveleket a kormánytól, hogy nem hagynak cserben, és hogy odafigyelnek a nyugdíjasokra.
Szerencsére jött a - még a Medgyessy kormány által bevezetett - 13. havi nyugdíj. Ezt is nagy hírverés előzte meg, sokszor emlegetve azt, hogy ki vette el tőlünk. Mindenesetre nagyon jókor jött, sikerült vele betömködnöm a lyukakat a családi költségvetésben.
És most megérkezett névreszólóan (minden nyugdíjasnak) a "JóKor" c. lap is. Megmondom őszintén ezt már el sem olvastam, bár a benne lévő keresztrejtvény nagyon csábított.
Nem politizálok, de arra gondoltam hogy a propagandára, bocsánat tájékoztatásra költött milliárdoknak lett volna helye a kisnyugdíjasoknál, vagy éppen a szociális otthonoknál, ahol még pelenkára is nehezen futja.
Itt a vége.
Egyszer.
Válasz küldése