A szejtán egy nagyszerű növényi fehérjeforrás, amelyet főleg búzasikérből készítenek. Kiváló alternatíva lehet a hús helyett vegetáriánusok és vegánok számára, mert húsos állagú, és jól magába szívja az ízeket. Emellett gazdag fehérjében és alacsony zsírtartalmú, ami segíthet a kiegyensúlyozott étrend fenntartásában. Továbbá sokféleképpen elkészíthető: süthetjük, párolhatjuk, grillezhetjük vagy akár pörköltben is felhasználhatjuk. Nagyon sokoldalú, és remekül illik különböző fűszerekhez és mártásokhoz!
A tofu kínai eredetű élelmiszer, amelyet a szójababból kinyert szójatejből készült „túró” összesajtolásával nyerünk. Szójababsajtnak is nevezik.
A szejtánnal ellentétben gluténmentes, így az arra érzékenyek is fogyaszthatják.
Témák: 3, Hozzászólások: 4
Utolsó hozzászólás:loliSzerző: Geraldnek, Tegnap, 00:25
Ebben a fórumban nam nyithatsz témákat. Ebben a fórumban nem válaszolhatsz egy témára. Ebben a fórumban nem szerkesztheted a hozzászólásaidat. Ebben a fórumban nem törölheted a hozzászólásaidat. Ebben a fórumban nem küldhetsz csatolmányokat.