Húspótlók

Ha ragaszkodsz a hagyományosabb ízekhez, ételekhez, lehetséges a húsféléket pótolni vegetáriánus módon.
  • Fórum
    Utolsó hozzászólás
  • Szejtán
    A szejtán alapanyaga búzasikér, avagy búzafehérje, amely leginkább tönkölybúzából vagy más gabonából készül.
    A búzasikér por alakban kapható (bio boltok). Víz és fűszerek hozzáadásával a húshoz hasonló anyagot nyerhetünk belőle. Lehet sütni, pácolni, darálni, rántani, mint a hagyományos húsokat.
    Témák: 4, Hozzászólások: 4
    Utolsó hozzászólás + for the post
    Szerző: StevenSmuro Utolsó hozzászólás megtekintése
  • Tofu
    A tofu kínai eredetű élelmiszer, amelyet a szójababból kinyert szójatejből készült „túró” összesajtolásával nyerünk. Szójababsajtnak is nevezik.
    A szejtánnal ellentétben gluténmentes, így az arra érzékenyek is fogyaszthatják.
    Témák: 1, Hozzászólások: 2
    Utolsó hozzászólás Tofu házilag
    Szerző: varipet Utolsó hozzászólás megtekintése
Új téma
  • Témák
    Válaszok
    Megtekintve
    Utolsó hozzászólás
Új téma

Jogosultságaid

Ebben a fórumban nam nyithatsz témákat.
Ebben a fórumban nem válaszolhatsz egy témára.
Ebben a fórumban nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.
Ebben a fórumban nem törölheted a hozzászólásaidat.
Ebben a fórumban nem küldhetsz csatolmányokat.